Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Μάνος Μαγιάτης στα parapolitika.gr: Το φύλο του μωρού και ο γάμος με τη Χριστίνα (εικόνες)

Η γνωριμία με τη σύντροφό του και το baby shower

Με μια τρυφερή ανάρτηση ο Μάνος Μαγιατης, αποκάλυψε ότι θα γίνει πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφος του περιμένει το πρώτο του παιδί.

Πριν από λίγο μάλιστα ξεκίνησε το πάρτι baby shower που οργάνωσαν οι φίλοι του ζευγαριού μέσα από το οποίο ενημερωθήκαμε για φύλο του μωρού. Στο baby shower έδωσαν πολλοί φίλοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ των οποίων και η κουμπάρα του Δέσποινα Καμπούρη.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε στο μπαλκόνι, όπου πραγματοποιήθηκε το baby shower,  το ζευγάρι σπάει ένα μπαλόνι, από το οποίο πέφτουν … ροζ κομφετί, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει κοριτσάκι.

«Η χαρά  μου δεν περιγράφεται.  Το πρώτο πράγμα που θέλεις ως γονιός, είναι να είναι πάντα γερό και καλότυχο. Με τη Χριστίνα ξεκινάμε μια νέα ζωή και νιώθουμε ευγνωμοσύνη και ανυπομονησία γα το κοινό μας μέλλον!» δηλώνει στο parapolitika.gr.

 

Τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια αφού υπήρξε  στενός συνεργάτης αλλά και φίλος με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή  της.

O Μάνος Μαγιάτης το βράδυ της Παρασκευής  ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ότι θα γίνει πατέρας!

 

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που μέχρι πρότινος τον απολαμβάναμε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του Open και πέρυσι στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες με την σύντροφό του, Χριστίνα, ενώ κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

Στις ασπρόμαυρες αυτές φωτογραφίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας ενώ ο ίδιο ο Μάνος Μαγιάτης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η αγαπημένη του διανύει την 16η εβδομάδα της κύησής της.

Με την πανέμορφη Χριστίνα γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο ένα νυχτερινό μαγαζί. Εκείνη φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν έχει καμία  σχέση με την σόουμπιζ.  Τις επόμενες  ώρες  μάλιστα θα μάθουν το φύλο του μωρού.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr ο γνωστός παρουσιαστής  θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο  προκειμένου να επισημοποιηθεί η σχέση του ζευγαριού ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός. Αυτός θα έχει και λαμπερούς καλεσμένους αφού είναι η γνωστή η σχέση του Μάνου Μαγάτη με την Δέσποινα Καμπούρη, την κουμπάρα του,   αλλά και την επι χρόνια φίλη του Έλλη Κοκκίνου.

Ο ίδιος είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα  της τηλεοπτικής πραγματικότητας και οι ευχές που δέχτηκε τον συγκίνησαν αρκετά.  Εκτός απ τα πολύ κονινά του ρπόσωπα, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελεονόρα Μελέτη, η Άντζεα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μαριέτα Χρουσαλά και πολλοί άλλοι του έγραψαν λόγια που τον συγκίνησαν.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00