Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σμαράγδα Καρύδη: Με τον Μαρκουλάκη είμαστε μαζί από το πρώτο έτος της σχολής – Τον νιώθω πια αδελφό μου

«Τον ξέρω περισσότερα από τριάντα χρόνια», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε για το έργο, τους συνεργάτες της και αποκάλυψε τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια.

Σημείωνεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην παράσταση «Το Σώσε!» στο θέατρο Παλλάς, η οποία ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

«Με την περσινή καραντίνα πήξαμε»

«Κάναμε αυτή την παράσταση γιατί είχαμε ανάγκη το γέλιο. Με την περσινή καραντίνα πήξαμε, έπεσε σε όλους πολύ βαριά και είπαμε φέτος που άνοιξαν τα θέατρα –και ελπίζουμε να παραμείνουν ανοιχτά– να περάσουμε καλά. Μαζευτήκαμε μια παρέα ανθρώπων που αγαπιόμαστε πολύ και όλοι μαζί θέλαμε να βρεθούμε στη σκηνή. Γενικά είναι πολύ όμορφη στιγμή να συναντιέσαι με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς.

Το Σώσε! είναι μια ιστορία που έχει να κάνει με έναν θίασο δευτεροκλασάτων ηθοποιών που προσπαθούν να ανεβάσουν μια παράσταση και παράλληλα με την παράσταση αυτή βλέπουμε και τις σχέσεις τους. Είναι ένα έργο που μιλά για τον κόσμο του θεάτρου και τι γίνεται στα παρασκήνια, όπου παρακολουθούμε τραβηγμένες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί και μένα να γίνει το σώσε σε παράσταση. Ήταν στο Θέατρο Ήβη, μια παράσταση σε σκηνοθεσία του συχωρεμένου Χρήστου Ευθυμίου. Η πρεμιέρα ήταν καταστροφική – έπεσε η αυλαία, οι τεχνικοί έπαθαν πανικό γιατί δεν ήξεραν πού να βάλουν τα σκηνικά κι εγώ αυτοσχεδίαζα και χόρευα με την ίδια μουσική επί δεκαπέντε λεπτά. Τελικά η παράσταση κατέβηκε και ανέβηκε μια εβδομάδα μετά, οπότε ήμασταν πια έτοιμοι».

«Με τον Μαρκουλάκη είμαστε μαζί από το πρώτο έτος της σχολής»

Για τη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ανέφερε: «Με τον Μαρκουλάκη είμαστε μαζί από το πρώτο έτος της σχολής (σ.σ. δραματική σχολή Εθνικού Θεάτρου). Τον ξέρω περισσότερα από τριάντα χρόνια. Τον νιώθω πια αδελφό μου. Πιο πολλά είναι τα χρόνια ζωής που γνωριζόμαστε και είμαστε φίλοι από αυτά που δεν γνωριζόμαστε. Δέσαμε εύκολα από το πρώτο έτος. Οι κολλητοί του φίλοι είναι ωστόσο από το Δημοτικό. Τέσσερα – πέντε αγόρια που μεγάλωσαν μαζί και δεν έχασαν επαφή. Όταν θέλουν να τον πειράξουν, τον λένε «ψωνάρα» ή «υπερφίαλο» και εκείνος χαίρεται. Αυτή είναι η χαρά του, να τον πειράζεις. Αλλά ξέρει ότι το κάνουμε όλοι με αγάπη».

«Δεν έχω πάρει μεγάλα ρίσκα στη ζωή μου»

Για τα extreme πράγματα που θα ήθελε να δοκιμάσει, σημείωσε: «Δεν έχω πάρει μεγάλα ρίσκα στη ζωή μου, έχω την εντύπωση ότι πάω λίγο εκ του ασφαλούς. Με γοητεύουν ωστόσο οι περιπετειώδεις τύποι, αυτοί που θα πάνε χωρίς εμβόλια στις πιο βρόμικες χώρες, θα φάνε από τον δρόμο τηγανητές κατσαρίδες και δεν θα τους νοιάξει πού θα κοιμηθούν. Ένας τέτοιος τύπος ήταν ο συχωρεμένος ο Άντονι Μπουρντέν (σ.σ. διάσημος Αμερικανός σεφ που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο). Εγώ κάθομαι στα αυγά μου, δεν θέλω να κινδυνεύσω. Κι αυτό μου έχει σώσει τη ζωή αλλά μου έχει στερήσει διάφορες τέτοιες εμπειρίες. Δεν είναι ότι έχω μια βαρετή ζωή, αλλά θα ήθελα να έχω δοκιμάσει κάποια extreme πράγματα.

Θα μπορούσα άνετα να τα αφήσω όλα μια, δυο και τρεις σεζόν. Να πάω στην Αίγινα, να κοιτάω τις γάτες και τη θάλασσα. Ο Καπουτζίδης το έκανε σε όλη την καραντίνα και γαλήνεψε η ψυχή του. Όχι να είμαι τελείως μόνη, δεν είμαι αναχωρητής, αλλά μου αρέσει αυτή η απομόνωση, να μπορείς να καθίσεις κάποιες ώρες της ημέρας με τον εαυτό σου. Πολλές φορές να μη μιλάς καθόλου».

«Στο Celebrity Game Night έχουμε ξεκινήσει νέο κύκλο επεισοδίων»

Τέλος, για τα τηλεοπτικά της σχέδια είπε: «Στο Celebrity Game Night έχουμε ξεκινήσει νέο κύκλο επεισοδίων. Την αγαπάω αυτή την εκπομπή και διασκεδάζω γιατί έχει μέσα το παιχνίδι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00