Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ο πατέρας μου ήταν παίκτης του ΟΦΗ – Κάποιος τον σκότωσε γυρνώντας από την προπόνηση

Όσα αποκάλυψε για τον πατέρα του ο παίκτης του Survivor 2022

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ένας από τους τελευταίους παίκτες που προστέθηκαν στο Survivor, ο οποιός είναι μάλιστα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται όμως, πως έχει καταφέρει μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο παιχνίδι επιβίωσης να βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τους συμπαίκτες του και μάλιστα μετά το πρόσφατο περιστατικό με το θάνατο του πατέρα του Τάκη, έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης τόσο εντός του Survivor όσο και στο κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο στην Κρήτη αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου. Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιος τον σκότωσε», είπε αρχικά.

«Η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία του. Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια», δήλωσε επιπρόσθετα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00