Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μάνο Δασκαλάκη: Ήταν λες και πήγαινε στο X-Factor (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο την χθεσινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια, και την εμφάνισή του μπροστά στις κάμερες.

Με το θέμα της Πάτρας ασχολήθηκε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Happy Day».Σχολιάζοντας μάλιστα τη χθεσινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη με τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο για τον τρόπο που επέλεξε να ντυθεί όσο και για το πώς μίλησε στους δημοσιογράφους.

Η εμφάνιση σχολιάστηκε αρνητικά

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μάνο Δασκαλάκη

Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00