Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Παναγιώτα Βλαντή: Αν δεν ήταν ο Γιάννης δεν θα παντρευόμουν ποτέ (Βίντεο)

Η ηθοποιός έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτη η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά κι εμφανίστηκε στο πλατό, με εκείνον να μένει έκπληκτος, αφού είναι η αδυναμία του.

Η Παναγιώτα Βλαντή, μίλησε για τη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και την παράσταση «Η σιωπηλή λίμνη».

«Υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια σε όσους κάναμε ποιοτικές δουλειές στο θέατρο πως δεν θα μας πάρουν στην τηλεόραση. Ή το αντίστροφο, αφού κάνεις τηλεόραση να μην σε παίρνουν στο θέατρο. Γινόταν και αυτό.  Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, να το αγαπάς και να το σέβεσαι».

Με τον παρουσιαστή σχολίασε επίσης τον γάμο της που πραγματοποιήθηκε κρυφά το περασμένο καλοκαίρι, με τον Νίκο Μουτσινά πως πάντα ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Σχετικά με τον γάμο της ανέφερε μάλιστα:

«Δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με πριν, αλλά δεν θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης. Νομίζω αυτό τα λέει. Ενώ δεν είμαι κατά του γάμου, φοβόμουν πάρα πολύ τον γάμο. Τώρα έγινε κάτι τόσο αβίαστα και γι’ αυτό το τόλμησα. Γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι», είπε για τον σύζυγό της.

 

Δείτε όλο το απόσπασμα παρακάτω:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου