Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor – Έλενα Νάσιου: Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε με την ερμηνεία της & το θάρρος της! (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Έλενα Νάσιου, η 22χρονη κοπέλα από την Κεφαλονιά που πήγε στο X Factor όχι μόνο για να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά και για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.

«Ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι έχει ένα πρόβλημα με την κατάχρηση εξουσίας. Θέλω να πω σε κάθε άνθρωπο, γιατί δεν είναι μόνο οι κοπέλες που κακοποιούνται, να μην αφήσουν κανέναν να τους επιβάλει ποιοι είναι», ανέφερε με ειλικρίνεια η Έλενα Νάσιου η οποία σπουδάζει υποκριτική.

Εξίσου δυνατή ήταν και η audition της με το «Be Italian» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Nine».

Τελικά, η Έλενα Νάσιου κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και να περάσει με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση!

«Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα τέσσερα “ναι”. Δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εαυτό μου στο 100%. Έχω σίγουρα να διορθώσω πολλά πράγματα, αλλά μου άρεσε ότι κατάφερα να σταθώ και να στηρίξω τον εαυτό μου, πράγμα που μου ήταν δύσκολο να κάνω παλιότερα», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Δε λάμβανα εύκολα καλά σχόλια από τον περίγυρο της ηλικίας μου και αυτό μου είχε δημιουργήσει κάποια κόμπλεξ. Τώρα νιώθω μια λύτρωση και πιο δυνατή ώστε να προσπαθήσω και άλλα πράγματα και να το κυνηγήσω ακόμα περισσότερο», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου