Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internet

Γουίλ Σμιθ: To Νetflix σταματάει την παραγωγή του «Fast & Loose»

Δυσοίωνο φαίνεται το μέλλον για την καριέρα του ηθοποιού, μετά το χαστούκι τη βραδιάς των Όσκαρ

Το πολύκροτο χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζει την καριέρα του Γουίλ Σμιθ, αφού τα πρότζεκτ όπου θα συμμετείχε, «ναυαγούν» σιγά σιγά, το ένα μετά το άλλο.

Πριν από λίγες ημέρες, η εταιρία Sony Pictures έβαλε στον «πάγο» το άλλοτε πολυαναμενόμενο Bady Boys 4 με πρωταγωνιστή τον Σμιθ.

Με τη σειρά του,το Netflix φαίνεται να «τιμωρεί» τον Σμιθ, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η παραγωγή του «Fast & Loose», στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, κάνει μία παύση.

Λίγο πριν από την τελετή των Όσκαρ, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιτς, αποσύρθηκε από τη σκηνοθεσία της ταινίας, για να αναλάβει το Fall Guy, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ωστόσο, πηγές που επικαλείται το THR, αναφέρουν, ότι το Netflix αναζήτησε αμέσως άλλο σκηνοθέτη για την ταινία.

Παρόλα αυτά και ύστερα από την επιθετική συμπεριφορά που επέδειξε ο Σμιθ στα Όσκαρ, το Netflix σταμάτησε να «τρέχει» το πρότζεκτ.

Η πλοκή, αφορά έναν άνδρα, ο οποίος ξυπνάει στην Τιχουάνα χωρίς να θυμάται τίποτα. Στην προσπάθειά του να ανακτήσει τη μνήμη του, ανακαλύπτει ότι ζούσε διπλή ζωή: Αυτή του εγκληματία κι αυτή του μυστικού πράκτορα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου