Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μουσικό Κουτί: Ένα τραγούδι για την Ουκρανία (Βίντεο)

Σήμερα το δίδυμο Πορτοκάλογλου- Μόρφη υποδέχεται 40 καλλιτέχνες σε ανατρεπτικά ντουέτα και σόλο σε μια ειδική εκπομπή.

Πλήθος καλλιτεχνών θα υποδεχθούν απόψε, στις 22:00 μ.μ στην ΕΡΤ2 οι οικοδεσπότες και παρουσιαστές της εξαιρετικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί». Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα ξεδιπλώσουν ένα μαγικό χαλί μουσικών και μελωδίας με καλεσμένους 40 μουσικούς που θα τραγουδήσουν για την Ουκρανία.

Στόχος της πρωτοβουλίας των καλλιτεχνών είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των Ουκρανών προσφύγων και του άμαχου πληθυσμού.

Τι να περιμένουμε αυτή τη βραδιά; Ιδιαίτερα ντουέτα, όπως: Γιάννης Κότσιρας και Γιώργος Περρής, Γιώτα Νέγκα και Μαρίζα Ρίζου, Μίλτος Πασχαλίδης και Νατάσσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς και Νεφέλη Φασούλη, Ελένη Τσαλιγόπουλου και Κώστας Λειβαδάς, Λάκης Παπαδόπουλος και Θοδωρής Μαραντίνης, Μανώλης Φάμελλος και Αναστασία Μουτσάτσου. Όπως και σπουδαίες, σόλο ερμηνείες από τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Νταλάρα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Διονύση Σαββόπουλο, τη Μαρία Φαραντούρη και τον Eric Burdon, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σ’ αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Τρόποι προσφοράς:

Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει:

καλώντας στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 14700,

* από κινητό με χρέωση 3,29 ευρώ, είτε με κλήση , είτε με sms, γράφοντας το αρχικό γράμμα Ο ( Όμικρον )

* από σταθερό, με χρέωση 3,14 ευρώ

Εάν κάποιος θέλει να προσφέρει μεγαλύτερο ποσό, μπορεί να κάνει κατάθεση στον επίσημο τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που αναφέρεται παρακάτω. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη συνέχεια θα διαθέσει το σύνολο του ποσού στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό, για τη στήριξη του ανθρωπιστικού του έργου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου