Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Χαστούκι» στον Γουίλ Σμιθ από το Χόλιγουντ – «Παγώνουν» οι ταινίες του

Το Χόλιγουντ φαίνεται να κλείνει την πόρτα (για την ώρα τουλάχιστον) στον ηθοποιό

Την ώρα που η Ακαδημία σκέφτεται τους τρόπους που θα τιμωρήσει τον Γουίλ Σμιθ, έχοντας εκκινήσει πειθαρχική δίωξη κατά του καλλιτέχνη για το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ, το Χόλιγουντ φαίνεται να κλείνει την πόρτα (για την ώρα τουλάχιστον) στον ηθοποιό.

Θυμίζουμε ότι ο Σμιθ ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή του Kodak Theater και χαστούκισε τον Ροκ υπό το άναυδο βλέμμα διασημοτήτων και θεατών, μετά το αστείο του κωμικού για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Σμιθ η οποία όμως πάσχει από αλωπεκία.

Το ΔΣ της Ακαδημίας δήλωσε ότι θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου για να αποφασίσει για πιθανές κυρώσεις στην υπόθεση του Σμιθ.

Ωστόσο, η αντίδραση των στούντιο έρχεται πιο γρήγορα από αυτή της Ακαδημίας. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, το Netflix «παγώνει» μέχρι νεωτέρας την ταινία «Fast & Loose», στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Σμιθ. Μάλιστα δεν έχει γίνει σαφές αν το Netflix, θα επιχειρήσει να κάνει την ταινία με άλλο πρωταγωνιστή αλλά και σκηνοθέτη, καθώς ο Ντέιβιντ Λιτς (Deadpool 2) που επρόκειτο να κάνει τη σκηνοθεσία, αποχώρησε μια εβδομάδα πριν τα Όσκαρ για να σκηνοθετήσει το Fall Guy με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.
Φρένο στην καριέρα του Σμιθ βάζει και η Sony η οποία επίσης «παγώνει» την παραγωγή της τέταρτης ταινίας Bad Boys. Μάλιστα, λίγο πριν τα Όσκαρ, ο Σμιθ είχε λάβει ήδη 40 σελίδες από το σενάριο με σκοπό να ξεκινήσει γυρίσματα.

Πηγές αναφέρουν ότι την ίδια μοίρα είναι πολύ πιθανό να έχουν και άλλα πρότζεκτ του ηθοποιού, αν και το Χόλιγουντ μας έχει δείξει ότι ξεχνάει πολύ εύκολα.

 

Όπως όλα δείχνουν πάντως, η επόμενη φορά που θα δούμε τον Σμιθ στην οθόνη είναι στην ταινία Emancipation της Apple η οποία ήδη βρίσκεται στο στάδιο του post production. Η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος, όμως δεν ξέρουμε αν το χαστούκι θα καθυστερήσει για λίγο την πρεμιέρα της και την πάει για το 2023.

Θυμίζουμε, ότι ο Γουίλ Σμιθ την Παρασκευή ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Ακαδημία. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης.

«Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», συνέχισε ο 53χρονος ηθοποιός.

«Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ όποιες συνέπειες κρίνει σκόπιμες το Διοικητικό Συμβούλιο», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου