Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νίκη Λυμπεράκη για Πάτρα: Παρακολουθούμε αποσβολωμένοι ένα θέμα που είναι κόντρα στον μητρικό ρόλο (Βίντεο)

Η απολογία της κατηγορουμένης, τα στοιχεία και το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών στη δολοφονία της Τζωρτζίνας και οι μυστηριώδεις θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών από την Πάτρα, είναι το θέμα συζήτησης απόψε στη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»

Η Νίκη Λυμπεράκη, μίλησε στην «Ελένη» για την «Μεγάλη Εικόνα», εκπομπή η οποία θα καλύψει την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών, σήμερα στις 23.45 στο MEGA.

Η απολογία της κατηγορουμένης, τα στοιχεία και το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών στη δολοφονία της Τζωρτζίνας και οι μυστηριώδεις θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών από την Πάτρα, είναι το θέμα συζήτησης απόψε στη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA στις 23:45.

Η «Μεγάλη Εικόνα», με την Νίκη Λυμπεράκη, ανοίγει τον φάκελο «Πάτρα». Θα προσπαθήσει να σκιαγραφήσει το προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου και θα αποκαλύψει λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης.

Καλεσμένοι στο στούντιο ο βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που με τα αποκλειστικά ρεπορτάζ και τις πληροφορίες του όλο αυτό το διάστημα έχει αναδείξει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, ο νομικός και διδάκτωρ εγκληματολογίας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου και η κλινική ψυχολόγος, Μυρσίνη Κωστοπούλου.

Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε στην «Ελένη», για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Είναι ένα θέμα που το παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, είναι τόσο κόντρα στον μητρικό ρόλο, για τον πατρικό ρόλο, για την οικογένεια, για τη σχέση μας με τα παιδιά, και αισθανόμαστε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με ειδικούς, προκειμένου να μας εξηγήσουν τί είδους διαταραχή μπορεί να προκαλέσει αυτά τα γεγονότα. Θα έχουμε εξελίξεις μιας και σήμερα είναι η απολογία της. Εκτός αυτού θα προσπαθήσουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Εκτός απ΄τους 3 θανάτους έχουμε και ερωτήματα που προκύπτουν. Εάν για παράδειγμα κάποιος θάνατος μπορούσε να μην είχε πραγματοποιηθεί. Εχει ανοίξει μία συζήτηση για τους φροντιστές των ανθρώπων με προβλήματα υγείας, εάν θα ήταν θεμιτό να χορηγούν φάρμακα. Επιπλέον, θα μελετήσουμε και την ψυχολογία του όχλου», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA στις 23:45

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου