Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γη της Ελιάς: Η Αρετή «έριξε» το Twitter με την ατάκα για το… κακό μάτι

Η δίκη του Φίλιππου είναι σε εξέλιξη και μάλιστα, μετά την κατάθεση της Χάιδως, είδαμε ότι οι ισορροπίες θα αλλάξουν, μιας και εκείνη, για ακόμα μια φορά, έδρασε ανάλογα με εκείνο που θεωρούσε σωστό, αδιαφορώντας για το εάν θα πάει φυλακή ή όχι. Ο Λυκούργος έγινε έξαλλος μαζί της, μιας και την είχε προειδοποιήσει να μην κάνει αυτό που σκέφτεται, μιας και είναι πολύ πιθανόν να καταδικαστεί για ηθική αυτουργία.

Από την άλλη πλευρά και την οικογένεια των Καπερνάρων, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Στέφανο έπρεπε να αποχωρήσει για λόγους υγείας, κάτι που νευρίασε τον Στέφανο, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν αντέχει άλλη αναβολή στην υπόθεσή του και θέλει σύντομα να τελειώνει η διαδικασία.

Η Αρετή ξεκίνησε και πάλι τα «μανιάτικα», μιας και θεωρεί ότι το… κακό μάτι ευθύνεται, που ο δικηγόρος τους αρρώστησε και έπρεπε να φύγει. Μάλιστα, η ίδια είπε: «Τώρα βρήκε να του έρθει ο στούφος;». Οι χρήστες του Twitter έκαναν το ένα σχόλιο μετά το άλλο, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους για τις επικές ατάκες της Αρετής.

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου