Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor: Τραγούδησε για πρώτη φορά live στη ζωή του! – Τα κατάφερε; (Βίντεο)

Χωρίς καμία εμπειρία ζωντανών εμφανίσεων, ο J’Wizzi ήρθε στο μουσικό talent show του MEGA για να μας δείξει την άλλη πλευρά της trap μουσικής.

Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές όταν άκουσαν ότι ο 26χρονος υποψήφιος δεν έχει ξανατραγουδήσε ποτέ ζωντανά σε κοινό. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που τους εντυπωσίασε.

Για τον J’Wizzi όλη η ζωή του είναι η trap μουσική. Αν και παρεξηγημένη, εκείνος πιστεύει ότι η trap έχει θέση στο «X Factor» και ότι εκείνος μπορεί να μεταφέρει θετικά μηνύματα μέσα από αυτήν.

Στην audition του είπε τη «Βραζιλιάνα», ένα κομμάτι που έχει γράψει για την πρώην κοπέλα του. «Ελπίζω να τα δώσω όλα στη σκηνή και να νιώθει περήφανη για μένα», είπε ο J’Wizzi.

Ως αρμοδιότερος, ο Μιχάλης Κουινέλης παρατήρησε κάποιες ελλείψεις, αλλά τον πέρασε στην επόμενη φάση: «Μου άρεσε πολύ το flow σου, οι ρίμες σου ήταν ζουμερές εκεί που έπρεπε. Ήταν αξιοπρεπέστατο αυτό που άκουσα».

Η Μαρίζα Ρίζου έδωσε το «ναι» για τον δικό της λόγο: «Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα με την trap είναι ο τρόπος που οι καλλιτέχνες βλέπουν τη γυναίκα, αλλά εσύ είχες σεβασμό στη γυναίκα»

Με τέσσερα «ναι», σίγουρα θα ξανακούσουμε live τον J’Wizzi στη σκηνή.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου