Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: «Του είπα την αλήθεια, δεν αισθανόμουν ασφάλεια»

Μία αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας 28/3 η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με αφορμή την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στις διακοπές της η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, Πόκα, η ίδια αποκάλυψε μία δική της ιστορία από τις πρώτες της διακοπές με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Βραζιλιανά τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω της άρνησής της να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της. Οι έντονοι πόνοι που αντιμετώπισε λόγω των «παγιδευμένων αερίων» την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Η περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας στάθηκε η αφορμή να περιγράψει η Ελεονώρα Μελέτη μια ιστορία από την πρώτη φορά που ταξίδεψαν με τον σύζυγό της.

«Επειδή έχει τύχει και στις καλύτερες οικογένειες, μου έχει τύχει εμένα με τον Θοδωρή στις πρώτες μας διακοπές να μην νιώθω πολύ άνετα και πήγα και νοίκιασα δωμάτιο. Του είπα την αλήθεια. Ότι “άκου να δεις, ότι δεν μπορώ να είσαι όχι στη διπλανή πόρτα, στο διπλανό δωμάτιο, στο διπλανό τετράγωνο, στο ίδιο νησί”. Δεν αισθανόμουν ασφάλεια. Νόμιζα ότι θα γυρίσει νωρίτερα, ότι θα μου κάνει πλάκα», ανέφερε η παρουσιάστρια γελώντας στο Mega Καλημέρα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου