Λάμπρος Κωνσταντάρας: Λόγω του Survivor πήρα ένα σιωπηλό όρκο (Βίντεο)

Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Έφερα βαρέως το επίθετο του παππού μου, αλλά με καλό παρονομαστή γιατί όποιος με γνώριζε μίλαγε με καλά λόγια για εκείνον»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τον παππού του και τον πατέρα του, αλλά και για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο.

«Έφερα βαρέως το επίθετο του παππού μου, αλλά με καλό παρονομαστή γιατί όποιος με γνώριζε μίλαγε με καλά λόγια για εκείνον. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ο πατέρας μου δεν με απέτρεψε από το να ασχοληθώ με την υποκριτική αν το ήθελα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στη συνέχεια: «Το Survivor ήταν για μένα μια δοκιμασία και μπήκα για την εμπειρία. Και εμένα με εξέπληξε ευχάριστα ο εαυτός μου που ανταπεξήλθα. Είχα παραπάνω κιλά όταν μπήκα στο Survivor, αλλά ήμουν ανέκαθεν αθλητικός τύπος. Η πιο δυνατή στιγμή στο Survivor ήταν όταν έφερα τον πόντο και κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας».

«Έμεινα 53 μέρες και θυμάμαι μία προς μία τις στιγμές που έζησα. Λόγω του Survivor πήρα ένα σιωπηλό όρκο. Να περνάω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου. Όταν βγήκα είχα πολλά νεύρα με τον Βαλάντη. Τώρα μέσα μου του τα έχω συγχωρήσει όλα. Καταλαβαίνω γιατί κάποιοιΚω τηλεθεατές εκνευρίζονται με τη Μυριέλλα, αλλά ένιωσε επίθεση από πολλούς παίκτες», είπε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.