Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέα ένταση Λιάγκα – Σκορδά με αφορμή τον Φιλιππίδη (Βίντεο)

Πληθαίνουν τα περιστατικά διαφωνιών μεταξύ των κεντρικών παρουσιαστών του «Πρωινού», και αυτή τη φορά αιτία στάθηκε ένα ρεπορτάζ για την υγεία, και τα κιλά που έχασε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Στον Πέτρο Φιλιππίδη και την εξέλιξη της δίκης του αναφέρθηκαν στην έναρξη της εκπομπής στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι δύο παρουσιαστές ήρθαν και σήμερα σε αντιπαράθεση αναφορικά με το ρεπορτάζ που προβάλλονται στην εκπομπή και αφορά στην απώλεια κιλών του ηθοποιού και το πόσο καταβεβλημένος είναι.

Τα θύματα πρέπει να το ξαναζήσουν

«Τα θύματα μπαίνουν μέσα σε μία δικαστική αίθουσα, πρέπει να ξαναζήσουν όλα όσα έζησαν, σαφώς δέχονται κάποιες ερωτήσεις, η ψυχολογία αλλάζει και οι συνέπειες πολλαπλασιάζονται και είναι σαν να αντιστρέφονται οι ρόλοι και πρέπει να απολογηθείς για το πώς βρέθηκες εκεί, τι φορούσες κτλ. Αυτό ιατρικά έχει φοβερές συνέπειες και στη ψυχολογία.

Επειδή λέμε για τα κιλά (σ.σ. του Πέτρου Φιλιππίδη) φαντάσου το θύμα που το έχει ζήσει, το έχει ξαναζήσει, τι συνέπειες μπορεί να έχει. Επειδή πολλές φορές από ενοχή να μη βγουν να πουν γι’ αυτά που έχουν περάσει, από αυτοάνοσο μέχρι το ο,τιδήποτε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η άλλη πλευρά» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Δεν υπάρχει χαρτί γιατρού

«Γι’ αυτό αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού, ας μην ξαναπούμε για τα κιλά (σ.σ. του Πέτρου Φιλιππίδη), εκεί θέλω να καταλήξω».

Η επίθεση Λιάγκα για το ρεπορτάζ

«Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει «ποιο είναι το ρεπορτάζ, αν έχασε 5 κιλά ή 10; Το ρεπορτάζ πρέπει να έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν».

Το ρεπορτάζ για τα κιλά του Πέτρου

«Θα πούμε Φαίη αυτό που λέει το ρεπορτάζ, δεν λέμε κάτι ψέματα. Δεν λέμε ότι υπήρχε ένα ιατρικό ανακοινωθέν και τώρα δεν υπάρχει. Λέμε αυτό που μας μεταφέρεται την τελευταία εβδομάδα. Αυτό ξέρει η δημοσιογραφική μου δεοντολογία» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η δεοντολογία και το ιατρικό ανακοινωθέν

«Κι εγώ πήρα πέντε κιλά. Η δημοσιογραφική δεοντολογία σε ένα σοβαρό ρεπορτάζ δεν έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν; Δεν δόθηκε. Δεν είναι η κρίση μου» σημείωσε η Φαίη Σκορδά με εμφανή εκνευρισμό.

Δε βγήκαμε να πούμε ψέματα

«Τώρα ψέγεις εμένα σαν να βγήκα να πω ψέματα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, σε παρακαλώ πολύ. Δε βγήκαμε να πούμε κάποιο ψέμα ότι υπήρχε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ενώ δεν υπήρχε. Είπα πραγματικά στοιχεία του ρεπορτάζ. Δεν είπαμε ψέματα. Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, να κρύβω στοιχεία του ρεπορτάζ;» υπογράμμισε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00