Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X-Factor: Ο Θάνος Λάμπρου που εντυπωσίασε του κριτές με την ερμηνεία του στο «MEGA Καλημέρα» (Βίντεο)

Ο Θάνος Λάμπρου, που εντυπωσίασε τους κριτές του «X-Factor» μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εμφάνισή του στο X-Factor και την εμπειρία του από το show.

Ο 21χρονος εμφανίστηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και μίλησε για την εμπειρία του στο X-Factor και τα συναισθήματά του.

«Είμαι πολύ καλά, έχει γίνει κάτι εξωπραγματικό για μένα. Προσπαθώ να ασχοληθώ με το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία, και είναι ωραίο που αναγνωρίζεται και από άλλους ανθρώπους. Ήμουν στο επίπεδο να προσπαθώ να βγάζουν τα τραγούδια μου 20.000 views μόνος μου. Είναι περίεργο το να μπαίνεις στο Tik Tok μετά από 9 ώρες και να βλέπεις 200 και 300 χιλιάδες views», δήλωσε αρχικά ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

«Ήταν μία περίεργη φάση όλη μέρα. Ξεκινάμε να είμαστε στον χώρο των γυρισμάτων από τις 8 με 9 το πρωί και κάποια παιδιά μπορεί να βγουν 11 η ώρα το βράδυ. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις ζέσταμα, να προετοιμαστείς. Ήταν η μόνη φορά που δεν ένιωσα άγχος, πήγα με άλλη ψυχολογία. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω την ενέργειά μου στη σκηνή», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Με είχαν καλέσει σε ένα στούντιο να κάνω μία μεταγλώττιση όταν ήμουν 5-6 ετών, αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με όλο αυτό. Ο Στέλιος Ρόκκος μου φαινόταν ο πιο αυστηρός, όλους τους εκτιμώ αλλά δεν ήξερα τί με περιμένει!», αποκάλυψε ο νεαρός τραγουστής στο «MEGA Καλημέρα».

Για την αντίδραση των οικείων του μετά την προβολή της εμφάνισής του, ο Θάνος Λάμπρου ανέφερε πως στο σπίτι ήταν σαν να γινόταν πάρτι.

«Στο σπίτι μου επικρατούσε χαμός, η γιαγιά μου, η μαμά μου, ήταν σαν να γινόταν ένα πάρτι. Εγώ το είχα ζήσει πριν 2 μήνες και δεν μου φαινόταν, τους είχα πει ότι τα είχα πάει πολύ καλά. Ο πατέρας μου με βοήθησε πάρα πολύ, έκανα πιάνο, ήμουν αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Πιστεύω είχε διακρίνει το ταλέντο μου, αλλά με πίεζαν από μικρό να ασχοληθώ με τη μουσική, να μάθω πιάνο, είχαν δει ίσως κάτι», επεσήμανε.

Τέλος, υπογράμμισε πως το X-Factor τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

«Γράφω και μουσική και στίχους και έχω κυκλοφορήσει και δύο τραγούδια, όχι από κάποια εταιρεία. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, προσπαθώ πολύ και μέσα από το X-Factor μου έδωσε την ευκαιρία να βγω στην επιφάνεια», κατέληξε λέγοντας ο 21χρονος τραγουδιστής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου