Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σασμός – Spoiler: Ο Θανάσης Πατριαρχέας έδωσε φωτογραφίες από τη δίκη του Αστέρη (Εικόνες)

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», και ο Θανάσης Πατριαρχέας έδωσε περισσότερες πληροφορίες, με το καλύτερο Spoiler.

Η μεγάλη μέρα που όλοι περιμένουν πλησιάζει και την αποκάλυψη έκανε ο Θανάσης Πατριαρχέας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη δίκη του Αστέρη.

Μετά τον θάνατο του Πετρή, ο Αστέρης πήρε όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του. Η Σεμίνα είναι η μοναδική μάρτυρας που γνωρίζει πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα αλλά κανείς ακόμα δεν γνωρίζει αν θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Κρήτη και να καταθέσει.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε, πάντως, ο Θανάσης Πατριαρχέας από τα γυρίσματα του Σασμού βλέπουμε, εκτός από τον Αστέρη, την Μαρίνα (Μαρία Πρωτοπαππα) την μητέρα του Πετρή, την παπαδιά και την Άσπα.

Η δική του Αστέρη για τη δολοφονία του Πετρή

Μεγάλη απούσα είναι η Αργυρώ η οποία, σύμφωνα με τα spoiler, θα έχει προχωρήσει στη ζωή της. Οπως ήδη βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια, η Αργυρώ Βρουλάκη έχει γνωρίσει τον Σταύρο, έναν νεαρό, δυναμικό χαρακτήρα, που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά της.

Ο Σταύρος, τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ, της υπόσχεται πως θα την κάνει να ξεχάσει το τραγικό αυτό παρελθόν. Η Αργυρώ αφήνεται στην αγκαλιά του και ελπίζει να καταφέρει να πιστέψει ξανά στον έρωτα. Ο Αστέρης, μόλις μάθει πως η αγαπημένη του έχει βρει άλλον, θα διαλυθεί.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Πετρουλάκη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Αργυρώ θα έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα με τον Σταύρο, όταν φτάσει η δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός.

Σασμός - Spoiler Δίκη του Αστέρη 1

Τα γυρίσματα του Σασμού

Mπορεί η σκηνή να μην έχει προβληθεί ακόμη, όμως ο «Αγγελος Βρουλάκης» φρόντισε να χαρίσει στους fans της σειράς μια γεύση από τα backstage.

Yπενθυμίζεται ότι δικηγόρος του Αστέρη είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγένεια Σαμαρά), η οποία είχε ένα σύντομο φλερτ με τον Αγγελο που έληξε άδοξα. Μένει να δούμε αν ο Αστέρης θα παραδεχτεί ότι βρισκόταν σε θέση άμυνας κι αν ο μονός άνθρωπος που ξέρει όλη την αλήθεια και έχει δει το έγκλημα θα δώσει το «παρών» στη δίκη.

Σασμός - Spoiler Δίκη του Αστέρη 2

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου