Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Παραχώρησε τον λογαριασμό του στο Instagram σε Ουκρανή παιδίατρο (Βίντεο)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε σε μια Ουκρανή γιατρό τον λογαριασμό του στο Instagram, για να δείξει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γιατροί και νοσηλευτές στα αυτοσχέδια νοσοκομεία, όχι μόνο στο Χάρκοβο, αλλά και σε ολόκληρη την Ουκρανία, την στιγμή που ο πόλεμος μαίνεται.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είναι και πρεσβευτής της UNICEF παρέδωσε το Instagram του, λογαριασμό τον οποίο ακολουθούν 71,5 εκατομμύρια χρήστες, σε Ουκρανή παιδίατρο, η οποία είναι επικεφαλής ενός περιγεννητικού κέντρου στο Χάρκοβο. Σκοπός του είναι να δείξει στους ακόλουθούς του τη ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ουκρανίας και να ενθαρρύνει τις δωρεές.

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Μπέκαμ, ανέφερε: «Γεια σε όλους, παραδίδω το Instagram μου στην Ιρίνα, την επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά εγκύους να γεννήσουν με ασφάλεια. Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν φτάσει εδώ βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν κάτω από φρικτές συνθήκες».

Την ίδια ώρα,επικοινωνία με την Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ είχε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Οι δύο ηθοποιοί ,που είχαν θέσει ως στόχο τα 30 εκατομμύρια, έχουν ανακοινώσει ότι οι ίδιοι θα δώσουν 3 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξουν τον κόσμο που πλήττεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου