Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor – Η 24χρονη Λίνα έκανε τον Στέλιο Ρόκκο να δακρύσει: Μου έσκισες την ψυχή

Lina Rokkos X Factor

Το X Factor έχει ξεκίνησε δυναμικά, εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές, με τα παιδιά που πήγαν να διαγωνιστούν μπροστά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Παρά το γεγονός ότι μετρά μόλις λίγες ημέρες στον «τηλεοπτικό αέρα» , τα ταλέντα είναι πολλά και αρκετές φορές έχουμε δει την κριτική επιτροπή να μένει άφωνη με τις ερμηνείες.

Όπως συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν είδαμε να ανεβαίνει στη σκηνή του X Factor η Λίνα Αλατζίδου, η οποία κατάφερε με την ερμηνεία της να συγκινήσει τους κριτές.

Αρχικά η νεαρή κοπέλα εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό της και μάλιστα είδαμε τον Χρήστο Μάστορα να την φλερτάρει και τους υπόλοιπους κριτές να τον πειράζουν, όμως αποδείχτηκε πως η Λίνα Αλατζίδου έχει όλο το πακέτο και τους κατέκτησε όλους με τη φωνή της.

Η 24χρονη επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι «Βοσπορίτισσα», που πρώτος είχε δισκογραφήσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, με τους κριτές να το απολαμβάνουν.

Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος εμφανώς φορτισμένος βούρκωσε με τη Λίνα Αλατζίδουκαι μόλις ολοκλήρωσε της είπε: «Τι μας έκανες; Μου έσκισες την ψυχή. Μου μύριζαν ποτάμια, βουνά, με ταξίδεψες πολύ. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες είναι πολύ σπουδαίο και θέλει πολλή δουλειά, βιώματα».

Όπως ήταν φυσικό, η 24χρονη Λίνα Αλατζίδου πέρασε με τέσσερα «ναι» στα bootcamp.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου