Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Κοντομηνάς: Αντιπαράθεση της αδερφής του, Κίττυς με τον Νίκο Μαστοράκη -«Ποτέ δε βοήθησες, μόνο έβγαλες»

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και τη Κίττυ Κοντομηνά με αφορμή μια ανάρτηση του πρώτου για την Δημήτρη Κοντομηνά.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μαστοράκης στο Facebook τονίζει ότι ο επιχειρηματίας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών: «Θα μπορούσε να έχει γίνει θρύλος, πέθανε μόνος του, σε μια μοναξιά που ήταν αποκλειστικά δικό του έργο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη

O ANΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΡΥΛΟΣ

Θα παρατηρησατε (οι πιο παρατηρητικοι) ποσο “ντουκου” περασαν τα καναλια την αναχωρηση του Δημητρη Κοντομηνα για απροσδιοριστο προορισμο. Θα αναρωτηθηκατε γιατι δεν βγηκαν υπουργοι, αρχηγοι κομματων, διευθυνταδες καναλιων, παρουσιασταδες, ρεπορτεραρες — εστω και μια ορδη ασημαντων αταλαντων παρουσιαστριων — να υμνησουν τον θανοντα.

Η Βικυ εγραψε καπου οτι, μετα απο μακρυτατο χρονο σε κωμα, “πεθανε μονος”. Δηλαδη, ουτε η “ενοικιαζομενη” εσχατη συντροφος του δεν ηταν εκει, φυσικο αλλωστε αφου δεν επαιρνε το συμφωνημενο μηνιαιο ενοικιο.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ηταν καποτε (και με εκανε μερικες φορες να το πιστευω, οσο και αν οι πραξεις του το διεψευδαν) φιλος μου. Τον γνωρισα στο κτιριο της Βασ. Σοφιας οπου στεγαζοταν η GTV, εταιρια (μου) παραγωγης της εποχης εκεινης. Μου συστηθηκε ως ασφαλιστης και δηλωσε επιθυμια συνεργασιας. Του απαντησα ολιγον απαξιωτικα οτι δεν χρειαζομαι ασφαλεια.

Ομως τα εφερε ετσι η ζωη που οχι απλως να συνεργαστουμε (οταν μετετρεπε τις ασφαλειες Ταμπουρα σε Interamerican) αλλα να κανουμε στενη παρεα, να δημιουργουμε μαζι ολα τα διαφημιστικα της εταιριας του, να γινουμε συνεταιροι στο Video Club of Greece (πρωτη εταιρια που ενοικιαζε βιντεοκασετες, πρωτη που κυκλοφορησε VHS και Beta με ελληνικους υποτιτλους) και, αργοτερα, να μου αναθεσει το τοτε Alpha-Sky, οταν εβγαλε τον Τσοτσορό και αγορασε το μεριδιο του Ιδρυματος Ωναση. Του εφτιαξα τον Alpha και το ανταπεδωσε με πολλες αθετησεις συμφωνιων. Όσο ανεβαιναν οι “μετοχές” του στα media, τόσο πιο άφιλος γινόταν, με αθλιο παραδειγμα την πληρη εγκαταλειψη του αδελφικου του φιλου και συνεργατη Γιωργου Ψαρρα, που τον αφησε εκτεθειμενο σε δεκαδες αγωγες.

Ο Κοντομηνας μονος του αποξενωσε ολους τους φιλους, ευνοησε και πληρωσε ακριβα σχεσεις επαγγελματικες και προσωπικες με αναξιους και αναξιες, εφτασε ακομη και μαζι μου, για σοβαρο λογο, στα δικαστηρια, οπου εχασε πανηγυρικα. Του ειχα στειλει εκεινο τον καιρο, για την ηττα του, ενα καυστικο σημειωμα που το εδειξε στους νομικους του συμβουλους με το σχολιο “να το παραδεχτουμε, ξερει να γραφει.”

Ολα αυτα, επειδη ειχε μια “πτερνα” που την εκμεταλλευονταν μερικοι επι χρονια: πιστευε ο,τι του ελεγαν χωρις να το ερευνησει, επαιρνε κεφαλια, “απελυε” ερωμενες, και μονο που καποιος, στο τελος της ημερας, θα του ελεγε κατι ανεπιβεβαιωτο, ασαφες, συκοφαντικο.

Ετσι ο ανθρωπος που θα μπορουσε να εχει γινει θρυλος, πεθανε μονος του, σε μια μοναξια που ηταν αποκλειστικα δικο του εργο. Ελπιζω η γλυκυτατη κορη του, η Μαρια, να εχει στη ζωη της λιγους αλλα πιστους και αληθινους φιλους, κατι που δεν καταφερε μεσα σε ογκο οικονομικων επιτευγματων, σκανδαλων και διωξεων, ο πατερας της.

Κίττυ Κοντομηνά: Ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες

Σκληρή ήταν η απάντηση της αδερφής του Δημήτρη Κοντομηνά, Κίττυς στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η Κίττυ Κοντομηνά μιλάει για κλοπή, επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Μαστοράκης ζει μια ζωή μίζερη, χωρίς αγάπη. «Κλείσε την κακία σου μέσα στην ψυχή σου. Η αγαπημένη και πάντα δίπλα του Κίττυ. ΥΓ ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες» λέει.

«Θα πω τις ευχαριστίες προς όλους όταν θα μπορέσω. Τώρα θέλω να απαντήσω στον κακοηθέστατο κ. Μαστοράκη, που μόνο χολή ξέρει να βγάζει. Ότι δεν ξέρει καλά τα θέματα, όταν κάνανε τις εταιρείες με τις βιντεοκασέτες. Κάποιος έκλεψε αλλά δεν ζει η Ανθή Τσοπανάκου να μιλήσει.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έζησε μια πολύ ωραία ζωή πλουσιοπάροχη και με ωραίες γυναίκες, χορτάτη ζωή που βοήθησε πολύ κόσμο γιατί γεννηθήκαμε στο Μεταξουργείο και ξέραμε από φτώχεια. Άλλοι έζησαν μίζερη ζωή χωρίς αγάπη. Ξέρω πολλά αλλά η ώρα δεν επιτρέπεται να μιλήσω και από τη στενοχώρια μου είμαι άρρωστη. Κλείσε την κακία σου μέσα στην ψυχή σου. Η αγαπημένη και πάντα δίπλα του Κίττυ. ΥΓ ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00