Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ξεχωριστό τρισάγιο από φίλους και συνεργάτες – Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος (Βίντεο)

Μετά την ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15/3 στο Α’ Νεκροταφείο, ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να πει στον «αέρα» του Happy Day δύο λόγια. Όπως αποκάλυψε, οι φίλοι του επιχειρηματία και άλλοτε ισχυρού άνδρα του Alpha, ετοιμάζουν στις εννέα ημέρες από τον θάνατό του ξεχωριστό τρισάγιο.

«Χθες, κλείνοντας, ήμουν τόσο ψυχικά ευχαριστημένος όσο με τίποτα άλλο. Εγώ δεν είπα τίποτα και υπόσχομαι ότι δεν θα πω. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας ούτε συνεργάτης ούτε φίλος, είμαι άδολος φίλος. Με το αζημίωτο ήμουν αντιπρόεδρος, γιατί δεν έχω κάνει ούτε σπίτια, ούτε στα Κοντομηνέικα έχω ακίνητα» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι δίπλα του στην εξόδιο ακολουθία. Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Δήμος Βερύκιος κατέληξε λέγοντας πως «η Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου