Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο Δήμος Βερύκιος ρίχνει τα καρφιά του on air – «Δεν ήθελε να φύγει στα κλεφτά και στα μουλωχτά» (Βίντεο)

«Το Happy Day έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία του, να μη φύγει στα κλεφτά και στα μουλωχτά», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών, οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία στο Α’ νεκροταφείο. Η ταφή τελέστηκε στις 9 το πρωί, ενώ αρχικά είχε γνωστοποιηθεί πως θα λάβει χώρα στις 11.

Ο Δήμος Βερύκιος ήταν αυτός που, χθες το βράδυ, με ανάρτησή του, ενημέρωσε πως η ώρα της κηδείας που έχουν δώσει είναι παραπλανητική. Συγκεκριμένα, έγραψε χθες: «Τον ταλαιπωρούν και μετα θάνατον. Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ, ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ ! ΝΤΡΟΠΗ».

Σήμερα, λοιπόν, ο Δήμος Βερύκιος, στον αέρα του Happy Day, είπε αρχικά: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ουδέποτε είχε εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στα κλεφτά και στα μουλωχτά».

«Δεν στεναχωριέμαι, δεν τσαντίζομαι που με κόβεται. Πρόεδρε, μην τσαντίζεσαι. Σήμερα το Happy Day έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία του, να μη φύγει στα κλεφτά και στα μουλωχτά. Γιατί δεν είχε να φοβηθεί τίποτα, γιατί είχε το μέτωπό του καθαρό», είπε κλείνοντας ο Δήμος Βερύκιος.

https://youtu.be/yXVs21wL9QU

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00