Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MasterChef: Η δυσκολότερη δοκιμασία ως τώρα στον διαγωνισμό (Βίντεο)

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Μελανδίνος και η Βασιλική Δροσάτου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef και αποχώρησαν, έπειτα από μαγειρικές δοκιμασίες.

Έτσι, 16 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και η δοκιμασία του Mystery Box απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να «πατήσουν γκάζι» για να καταφέρουν να κερδίσουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας.

Η κάρτα μόνιμης ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη για διεκδίκηση, μετά τη χρήση της από την Ελπίδα Μορφούλη για να εξαιρέσει από τη Δοκιμασία Αποχώρησης την Καλλιόπη Μπεζαντέ την προηγούμενη εβδομάδα και όλοι θέλουν να την κερδίσουν.

Η στρατηγική χρήση των πλεονεκτημάτων και οι επιλογές στο Tεστ Δημιουργικότητας του νικητή του Mystery Box, θα δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα και θα βγάλουν στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Η δοκιμασία αποδεικνύεται η δυσκολότερη ως τώρα στον διαγωνισμό και το τελικό αποτέλεσμα, στα πιάτα αρκετών διαγωνιζομένων, προβληματίζει τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να κερδίσει τη μόνιμη κάρτας ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία και ποιοι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00