Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κάθε τάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει και από ένα site: Το νέο μέσο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και οι επιθέσεις στον Τσίπρα

Τα επικοινωνιακά «ορμητήρια» εναντίον του προέδρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αντί να ψάχνει εχθρούς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ισχυριζόμενος πως παίζουν το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας, καλό θα είναι να στρέψει την προσοχή του στα «επικοινωνιακά» εγχειρήματα των εσωκομματικών του αντιπάλων. Διότι η κάθε ομάδα ή τάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργήσει και από ένα site για να προπαγανδίζει τις θέσεις της. Μάλιστα, πολλές φορές από αυτά τα ενημερωτικά δίκτυα αντλούν πληροφόρηση και τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Γιατί το γράφω αυτό; Μέχρι πρότινος ξέραμε πως η ομάδα των «53+», που αποτελεί την αριστερή πτέρυγα του κόμματος, είχε στήσει τον ιστότοπο commonality.gr, που λειτουργούσε ως επικοινωνιακό ορμητήριο εναντίον του Αλ. Τσίπρα. Προ ημερών, όμως, στη σφαίρα της διαδικτυακής ενημέρωσης έκανε την εμφάνισή του το radicales.gr, ένα νέο ενημερωτικό Μέσο.

Ο σκοπός

Απ’ ό,τι πληροφορήθηκα, οι «ριζοσπάστες» «στήθηκαν» με σκοπό να προπαγανδίζουν το «όλον» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που πλέον φέρει την ονομασία «Ομπρέλα». Διότι δεν είναι μόνο οι «53+», αλλά και όσοι έχουν συμμαχήσει μαζί τους και συγκροτούν εδώ και καιρό μια ενιαία τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών, οι Ν. Βούτσης, Ν. Φίλης, Π. Σκουρλέτης, Δ. Παπαδημούλης, Δ. Βίτσας κ.ά.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 12 Μαρτίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00