Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πυρ και μανία στον «αέρα» η Κατερίνα Καινούργιου – Τι συνέβη; (Βίντεο)

Το θέμα που έχει προκύψει με τον Παύλο Χαϊκάλη και τη θεατρική παράσταση από την ομάδα «Δούρειος Ίππος» στο τοπικό θέατρο συζητήθηκε γι’ ακόμα μία ημέρα στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Για το θέμα θέλησε να κάνει παρέμβαση ο Δήμαρχος της περιοχής, Τάκης Αντωνακόπουλος. Η ένταση ανέβηκε στον «αέρα», με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει την ενόχλησή της.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τον θίασο, αλλά με τη νομιμότητα και την κοινωνική κανονικότητα. Εσείς έχετε άλλη άποψη, εγώ έχω άλλη. Δε θα κάνω φιλοσοφική συζήτηση τώρα. Εμείς στείλαμε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα ότι αυτές οι παραστάσεις γίνονται κατά παράνομο τρόπο, το διοικητικό συμβούλιο υπό τον κ. Μιχελόπουλο ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει» ανέφερε αρχικά ο κ. Αντωνακόπουλος, ο οποίος έκανε καταγγελία για κατάληψη του θεατρικού χώρου από τους ηθοποιούς.

«Έχουμε ειδοποιήσει την αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ακούστε εδώ! Δεν είναι θέμα δικό μου, υπάρχει κράτος, υπάρχουν θεσμοί. Αν θέλετε να κάνετε αβάντα στον κ. Χαϊκάλη…» συνέχισε ο Δήμαρχος ο οποίος κατηγόρησε τους συντελεστές της εκπομπής για «τερατώδη ψέματα».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου «εξερράγη»: «Τι σχέση έχει ο κ. Χαϊκάλης ενώ λέτε ότι το θέατρο είναι υπό κατάληψη. Ποιος τα είπε αυτά; Άλλη εκπομπή βλέπετε; Ποιο κανάλι βλέπετε; Δεν ξέρετε με ποιους μιλάτε; Γεια σας, είμαι η Κατερίνα Καινούργιου. Με έχετε δει ποτέ; Με ξέρετε; Με έχετε δει ποτέ; Άρα ξέρετε με ποιον μιλάτε».

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε αυτό το θέμα κάνετε αβάντα στον κ. Χαϊκάλη» ανταπάντησε ο Δήμαρχος επιμένοντας πως ότι η εκπομπή λέει ψέματα.

Η παρουσιάστρια και η ομάδα της διαφώνησαν έντονα με τα λεγόμενα του δημάρχου.

Αμέσως μετά, στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της θεατρικής ομάδας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00