Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ηλίας Μαμαλάκης: Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη από το MasterChef

«Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του», λέει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ηλίας Μαμαλάκης προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη. Ο γνωστός μάγειρας, παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του στην παραγωγή του MasterChef, γράφοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τον μαζέψουν.

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του master chef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του.

Αδιανόητο σκηνικό με τον Ταϊρίδη – Έκανε «ψεύτικη» αποχώρηση

Μια τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες. Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.

Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας», έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

Σπάνια βλέπουμε τον Ηλία Μαμαλάκη να προχωράει σε μια τέτοια κίνηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00