Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Alter Ego Media στο πλευρό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τη στήριξη των Ουκρανών (Βίντεο)

Την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ξυπνά η αγριότητα του πολέμου στην Ουκρανία. Άνθρωποι κάθε ηλικίας σπεύδουν στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό. Ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προσφέρει, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, και η Αlter Εgo Μedia.

Μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα γίνεται το φως μέσα στο σκοτάδι του πολέμου.

Τρόφιμα μακρας διαρκείας, φάρμακα, κουβέρτες, υπνόσακοι, ζεστά ρούχα, νερό, είδη υγιεινής, παιχνίδια συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για να σταλούν στην Ουκρανία που μετρά τις βαθιές πληγές της απο τη ρωσική εισβολή στη χώρα.

Απο νωρίς το πρωί άνθρωποι καθε ηλικίας, ακόμη και μικρά παιδιά, καταφθάνουν στο δημαρχείο με γεμάτα χέρια, ενώ ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν ληφθεί και από άλλους δήμους.

Ξενώνας του δήμου είναι έτοιμος να φιλοξενήσει πρόσφυγες, ενώ θα διατεθεί και ξενοδοχείο σε συνεργασία με την εταιρία Lamda Development εάν υπάρξουν μεγαλύτερες ανάγκες.

Η Αlter Εgo Μedia συνεργαζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ώστε να παρέχει άμεση ανθρωπιστική βοήθεια στους ανθρώπους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Ουκρανία.

2.000.000 ειναι μέχρι στιγμής οι πρόσφυγες. Καθημερινά αυξάνονται κατά 200.000. Κάθε βοήθεια, ακόμα και η πιο μικρή, είναι σημαντική.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου