Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη στο Survivor ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της»

“Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος”, αποκαλύπτει ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης βρέθηκε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης και προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη που έκανε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ένα περιστατικό που συνέβη στο Survivor. Αρχικά, ο τραγουδιστής, σχετικά με την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πρόβλημα υγείας της, είπε:

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη».

Στη συνέχεια, ο Βαλάντης ανέφερε: «Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό.

Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος».

«Τότε, η Αθηνά με ρώτησε αν μου αρέσει η Ευρυδίκη κι εγώ της απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Βέβαια, της είπα ότι αν θέλει να τη βοηθήσω με μία ψεύτικη σχέση ριάλιτι, να το κάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε πιο πολύ» τόνισε ο Βαλάντης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00