Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Δανάη Παππά και Μάρκος Λεζές στο «The 2Night Show»

Απόψε στις 23:45 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στον ΑΝΤ1

Απόψε στις 23:45,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Μάρκο Λεζέ.

O αγαπημένος ηθοποιός, με το αστείρευτο χιούμορ, μπορεί όπως λέει να «έκλεισε το μαγαζί» της υποκριτικής και να εμφανίζεται επιλεκτικά, όμως δηλώνει πλήρης με όσα έχει ζήσει και αισθάνεται ότι έχει φτάσει στην κορυφή. Μεταξύ άλλων, μοιράζεται με τον Γρηγόρη τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως έφηβος, όταν του αποκάλυψαν πως είναι υιοθετημένος, αλλά αναφέρεται και στην απόφασή του να τα παρατήσει όλα και να ζήσει στο Άγιο Όρος, μέχρι να βρει τον δρόμο του και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Επίσης, περιγράφει ανέκδοτες ιστορίες γέλιου που βίωσε στα καμαρίνια, με μεγάλους πρωταγωνιστές του θεάτρου. Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή του στην ταινία «Ταξίδι στ’ Αστέρια», αλλά και για το συγγραφικό του «ταξίδι», μέσα από το πρώτο του βιβλίο με τίτλο « Η Μαρία των Αγγέλων».

THE_2NIGHT_SHOW_-_ΛΕΖΕΣ__2_

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Δανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέσα από τη σειρά «Σασμός», μιλάει για τον κόντρα ρόλο της Θοδώρας που αγάπησε από την πρώτη στιγμή, τον ιδιότροπο χαρακτήρα της ηρωίδας της και για τις σκηνές που τη δυσκόλεψαν περισσότερο.

Στη σειρά, υπάρχει μέλλον στον γάμο της με τον Γιώργη; Η εγκυμοσύνη της θα φτιάξει τα πράγματα; Η όμορφη Δανάη περιγράφει, επίσης, πώς η αγάπη της για τον χορό και το Instagram στάθηκαν η αφορμή για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Τατουάζ», δηλώνει πως θα ήθελε να παρουσιάσει ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ δεν διστάζει να «αποκαλύψει» τη γλυκιά της πλευρά, μιλώντας για την όμορφη σχέση με τον σύντροφό της. «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:45 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

THE_2NIGHT_SHOW_-_ΠΑΠΠΑ__1_

Συντελεστές:
Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου