Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MasterChef: Απρόσμενες αλλαγές, αντιπαραθέσεις και μία σκληρή δοκιμασία ασυλίας στο νέο επεισόδιο

Ένα ακόμη επεισόδιο του MasterChef θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ από τη συχνότητα του Star.

Η στιγμή της κρίσης, μετά την Ομαδική Δοκιμασία, έφτασε και οι σκέψεις και τα συναισθήματα των διαγωνιζομένων είναι ποικίλα.

Μετά τις αλλαγές, που έκανε ο Δημήτρης, εκείνος είναι πια ο αρχηγός της μπλε ομάδας, ενώ η Φανή έρχεται στο συμβούλιο ως μέλος της κόκκινης ομάδας και ο Γιάννος ως μέλος της μπλε ομάδας.

Όλοι κρέμονται από τα χείλη των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να ακούσουν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας. Και οι δυο ομάδες έχουν εξίσου ανάγκη τη νίκη.

Οι αλλαγές του Δημήτρη δίχασαν την μπλε ομάδα και έφεραν εντάσεις και διαφωνίες, κατάφεραν ωστόσο να μην επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα της ομάδας;

Η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας φέρνει χαμόγελα και χαρά στους νικητές και θλίψη και προβληματισμό στους ηττημένους. Όμως τα πλεονεκτήματα του αρχηγού και οι επιλογές του θα φέρουν αντιδράσεις.

Η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει και να περάσει μια ευχάριστη και ξένοιαστη βραδιά, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη. Η ηττημένη ομάδα καλείται να διαγωνιστεί στη Δοκιμασία Ασυλίας, που ακολουθεί. Την πικρή γεύση της ήττας ωστόσο, έρχεται να «γλυκάνει» ο καλεσμένος pastry Chef, Μπάμπης Ζιντίλης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου