Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Από το μόντελινγκ στην υποκριτική: Άνδρες που ξεκίνησαν από τη μόδα και αποφάσισαν να δοκιμαστούν και σε άλλους ρόλους (Βίντεο)

Αν και ξεκίνησαν από το χώρο του μόντελινγκ, είχαν πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού τους να ασχοληθούν και με την υποκριτική.

Η εκπομπή «Ελένη» συγκέντρωσε σε ένα βίντεο, μερικούς από τους πιο ωραίους Έλληνες άντρες που ξεκίνησαν ως μοντέλα, ωστόσο στην πορεία τους κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, που πρωταγωνιστεί φέτος στη «Γη της Ελιάς» ήδη στα 16 του χρόνια είχε κάνει την πρώτη του φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων, ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλους σχεδιαστές μόδας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Κώστας Σόμμερ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από την εφηβεία του, έχει συνεργαστεί με όλους τους διάσημους Έλληνες σχεδιαστές αλλά πάντοτε ήθελε να καταλήξει στον χώρο της υποκριτικής, κάνοντας το ντεμπούτο του στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακρυά» το 2002, με ρόλο πρωταγωνιστικό.

Ο Νίκος Παπαδάκης, ο ομορφότερος άντρας του κόσμου για το 1994, πάντοτε ήθελε να πειραματίζεται επαγγελματικά, έτσι εκτός από την παρουσίαση εκπομπών δοκιμάστηκε και στην υποκριτική συμμετέχοντας στη σειρά «Η Ώρα η καλή» και η «Οδός Παραδείσου 7».

Ο Νίκος Αναδιώτης έχει σπουδάσει στην ακαδημία Αθηνών και ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα στη σειρά «Βασιλιάδες» του MEGA.

O Γιάννης Σπαλιάρας, είχε προτάσεις για τον χώρο της μόδας από τα 17 του, λόγω ύψους και σωαμτότυπου. Η καριέρα του στην υποκριτική μετρά ήδη 7 συμμετοχές σε ελληνικές σειρές αλλά και σε ξένες παραγωγές,συμπεριλαμβανομένου και μια παραγωγή του Netflix.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου