Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η αλήθεια για Μυριέλλα Κουρεντή, Γιώργο Κατσαούνη και Βαλάντη (Βίντεο)

“Η Μυριέλλα ενθουσιάστηκε από τον Γιώργο που την πλησίαζε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μπορούμε να πλησιάσουμε και της έλεγε ότι την βλέπει στον ύπνο του, ότι είναι ερωτευμένος”, αποκαλύπτει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στο Πρωινό βρέθηκε την Τρίτη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και οι ερωτήσεις για όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στο Survivor, έπεσαν βροχή. Αρχικά, για την κόντρα του με τον Βαλάντη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μίλησαν και αποφάσισαν από κοινού να το λήξουν.

«Με τον Βαλάντη είχαμε συνεργαστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ένα ή δύο τραγούδια. Τεμπέλης δεν είμαι, δεν υπήρξα ποτέ. Μιλήσαμε με τον Βαλάντη, με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε να το σταματήσουμε γιατί δεν έχει νόημα. Κι εγώ δεν ήθελα να σας πω την αλήθεια. Νερό κι αλάτι και όλα καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τι συμβαίνει με την Μυριέλλα Κουρεντή; «Η Μυριέλλα το κατάλαβε κάποια στιγμή ότι γίνεται κουραστική, μιλάει ασταμάτητα, προσπαθεί να βρει το δίκιο της σε ένα χώρο που δεν θα το βρει με τίποτα. Δεν ήταν οι άλλοι διατεθειμένοι να ακούσουν, οπότε ό,τι κι αν πεις θα τον πρήξεις. Εγώ κατάλαβα ότι η Ναυσικά κουράστηκε να την υπερασπίζεται και ένιωσε προδομένη», σημείωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και τόνισε για την σχέση της με τον Κατσαούνη:

https://youtu.be/k-73sMO_Fo4

«Η σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, ήταν όλο απόλυτα ειλικρινές. Η Μυριέλλα ενθουσιάστηκε από τον Γιώργο που την πλησίαζε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μπορούμε να πλησιάσουμε και της έλεγε ότι την βλέπει στον ύπνο του, ότι είνhttps://youtu.be/k-73sMO_Fo4αι ερωτευμένος. Αυτό δεν μπορείς να το πεις κάτι παραπάνω από πλατωνικό φλερτ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00