Παπαδάκης, Λιάγκας, Σκορδά: Εν αναμονή των υπογραφών – Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για τις εκπομπές

ANT1

Ποιες είναι οι πιθανές αλλαγές που θα δούμε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 του χρόνου;

Όπως όλα δείχνουν, εκτός «ατυχήματος», ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανανεώνουν το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, πληροφορίες μας λένε πως αυτό πρόκειται να συμβεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, καθώς οι πρωινές εκπομπές του σταθμού διαγράφουν πολύ καλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και δεν υπάρχει κανένας λόγος για αλλαγές προσώπων.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, οι συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη αφορούν στο τελικό «σχήμα» που θα έχει η πρωινή ζώνη την επόμενη χρονιά. Τι ακριβώς εννοούμε; Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάνει ξεκάθαρο πως επιθυμεί να παρουσιάσει κάτι πιο ενημερωτικό την επόμενη σεζόν -έτσι κι αλλιώς φέτος χειρίστηκε άριστα τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στις διάρκειες των εκπομπών και διαχωρισμοί…

Αυτή τη στιγμή εξετάζονται διάφορα σενάρια, έτσι ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας γρίφος που πρέπει να λυθεί. Μια εμβόλιμη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Φαίη Σκορδά, πρέπει να μελετηθεί το πώς και το πότε.

Όλες οι απόψεις βρίσκονται στο τραπέζι και αναμένεται σύντομα η οριστική απόφαση…