Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Σχεδόν πέθανα (Βίντεο)

Ο παρουσιαστής μίλησε για την ζωή του και την καριέρα του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

O Aνδρέας Μικρούτσικος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του και συγκλόνισε.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του».

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά συγκινημένος και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

https://youtu.be/vNdqTsb5t2g

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου