Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αντρέας Γεωργίου: «Το Χ-Factor θα είναι μία ευχάριστη νότα φέτος» (Βίντεο)

To Χ-Factor έρχεται σύντομα στο MEGA και ο παρουσιαστής του talent show, Αντρέας Γεωργίου, έκανε διάφορες αποκαλύψεις στην εκπομπή «Ελένη».

Ο Αντρέας Γεωργίου τόνισε πως το X-Factor θα είναι ένα μεγάλο και φρέσκο show, με το casting να ξεκινάει από τον Μάρτιο και τα live από τον Μάιο.

«Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτού του παζλ, γιατί έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν δηλώνω παρουσιαστής, αλλά το συγκεκριμένο project νιώθω ότι είναι ταμάμ, γιατί έχω βρεθεί και στις δύο πλευρές. Και του casting, όταν αναζητούσα πρόσωπα, και στην πλευρά των παικτών, όταν έπρεπε να διαγωνιστούν. Φυσικά θα είμαι δίπλα στα παιδια και θα ζήσω μαζί τους το άγχος. Θα βάλω τα δυνατά μου να τους ενθαρρύνω και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, αγαπά την τηλεόραση και εκείνο που θα ήθελε πολύ να ζήσει είναι η αίσθηση του live.

O Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως έχει συναντηθεί με τον Χρήστο Μάστορα κι όχι με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, τους οποίους θαυμάζει απεριόριστα.

«Μετά από τα τελευταία δύο χρόνια νιώθω ότι αυτό το show θα είναι μία ευχάριστη νότα σε αυτή τη χρονιά. Όταν ένα show θα έχει νέα παιδιά με τόσα όνειρα, αισθάνομαι ότι είναι και το σωστό timing… Θα μπούμε στο καλοκαίρι με το X-Factor φέτος».

Το φετινό X-Factor ξεχωρίζει, καθώς οι νικητές θα είναι δύο, ενώ θα περιέχει πολλές… εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00