Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ο απατεώνας του Tinder»: Ο «πρίγκιπας των διαμαντιών» που συνελήφθη στην Ελλάδα και έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix (Βίντεο)

Τον Ιούλιο του 2019 συνελήφθη στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο και αφού κρατήθηκε προσωρινά στον Κορυδαλλό, εκδίδεται στο Ισραήλ.

Ο Σάιμον Λεβίβ φαινόταν πολυταξιδεμένος, επιτυχημένος και πάρα πολύ πλούσιος: στην πραγματικότητα ο νεαρός Ισραηλινός με τα πανάκριβα ρούχα, λεγόταν Σάιμον Χαγιούτ και φαίνεται πως ήταν ένας «κοσμοπολίτης» απατεώνας που έπειθε ανυποψίαστες κοπέλες να παίρνουν δάνεια στο όνομα τους και να του δίνουν πολλά χρήματα, πουλώντας τους έρωτα στην εφαρμογή γνωριμιών, Τinder. χρησιμοποιώντας ένα «σχημα ποντζι» έλουζε τις γυναίκες με πολυτελή ταξίδια και δώρα, με χρήματα από άλλες γυναίκες,ώσπου έκανε το ίδιο σε εκείνες.

Η ιστορία του «πρίγκιπα των διαμαντιών», που συνελήφθη στην Ελλάδα το 2019 έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix και μέσα σε μια βδομάδα έγινε nο.1 παγκοσμίως.

Όλοι μιλούν για τον «Tinder Swindler», τον απατεώνα του Tinder, που όντας ελεύθερος και ενεργός στα social media, ισχυρίζεται μέχρι σήμερα, ότι όλα είναι μυθεύματα των «εχθρών» του.

Παράλληλα, τρία από τα θύματα του κάνουν έρανο στο διαδίκτυο, για να καλύψουν τα χρέη εκατοντάδων χιλιάδων, που ξεπληρώνουν μέχρι σήμερα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου