Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σασμός: Σοκάρει η σκηνή με την Αργυρώ να κόβει τις φλέβες της

Σασμός: Η σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Σασμός» κι η δολοφονία του Πετρή έχει φτάσει τους πάντες στα άκρα.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς διαδραματίστηκε μία από τις πλέον συγκλονιστικές σκηνές με την αδερφή του Πετρή, Αργυρώ, την οποία υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, να κόβει τις φλέβες της. Η Αργυρώ δεν άντεξε την απώλεια του αδερφού της, που έγινε από το όπλο του Αστέρη, κι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, μην αντέχοντας να κουβαλά αυτόν τον πόνο στη ψυχή της. Η ψυχολογία της έφτασε στο ναδίρ και το βλέμμα της υποδήλωνε πως έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο.

 

Η μητέρα της Μαρίνα, μόλις είδε την κόρη της αιμόφυρτη άρχισε να ουρλιάζει από το φόβο ότι θα χάσει και το άλλο παιδί της κι η Μαρία Πρωτόπαππα, που την υποδύεται, χάρισε για άλλη μια φορά μια πολύ δυνατή ερμηνεία. Οι χρήστες του Twitter υποκλίθηκαν για ακόμα μια φορά στο ταλέντο της ηθοποιού κι η εκφραστικότητά της κατάφερε να περάσει το γυαλί και να κόψει την ανάσα των τηλεθεατών.

 

O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της. Η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο. Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου