Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Όλα για τη Ζωή μας»: Προληπτική αντιγήρανση και μυικοί πόνοι (Βίντεο)

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, η εκπομπή βάζει στο μικροσκόπιο τις αλλαγές στο γυναικείο σώμα και την επιδερμίδα μετά την ηλικία των 35 ετών, αναλύοντας την εμφάνιση και τα αίτιά τους. Οι ειδικοί παρουσιάζουν τα οφέλη της προληπτικής αντιγήρανσης και δίνουν πρακτικές συμβουλές ώστε οι γυναίκες να αντιμετωπίζουν έγκαιρα όλες αυτές τις αλλαγές.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία μιλάει για τις αλλαγές που παρατήρησε στο σώμα και τον οργανισμό της μετά την τρίτη δεκαετία της ζωής της.

Στις υπόλοιπες ενότητες, η εκπομπή μας ενημερώνει για τα peelings που γίνονται στο σώμα και το πρόσωπο, για τη διατροφική αξία 5 δημοφιλών σπόρων, καθώς και για την αμμοθεραπεία, μία εναλλακτική μορφή θεραπείας που αποσκοπεί στη βελτίωση της ψυχικής κατάστασης.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εστιάζει στους μυικούς «κόμπους», οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν από μούδιασμα μέχρι χρόνιο και ανυπόφορο πόνο. Οι επιστήμονες αναφέρονται στα «σημεία πυροδότησης πόνου» (trigger points) και επισημαίνουν τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την πρωταθλήτρια στίβου Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία εξηγεί πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει τους μυικούς πόνους από τους οποίους υπέφερε αρκετά χρόνια.

Ακόμα, στην εκπομπή παρακολουθούμε τρία ενδιαφέροντα θέματα: τα συχνότερα οφθαλμολογικά προβλήματα στη βρεφική και παιδική ηλικία, πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του ροχαλητού και το οικολογικό στρες, μια νέα μορφή στρες της εποχής μας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00