Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Άγριες Μέλισσες: Ο Κώστας Φιλίππογλου για Ακύλα και Καλογερά – «Αυτό που θα τους συμβεί θα το αξίζουν»

«Ο νομάρχης ξεκάθαρα πλέον τρέμει τον Ακύλα, αντιλαμβάνεται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κανένα απολύτως όριο», λέει ο Κώστας Φιλίππογλου για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο περιοδικό «7 Μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Φιλίππογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του νομάρχη Καλογερά που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες, τον Ακύλα Μεγαρίτη και το… τέλος τους.

Ο Καλογεράς ξέρει με ποιους έχει μπλέξει;

Ο Καλογεράς ξέρει ότι με ένα τηλέφωνό του κάποιοι πάνε στην εξορία, αλλά με τίποτα δεν φαντάζεται όλα αυτά που κάνουν οι Άβαντες. Όταν ο Ακύλας του δείχνει τους Άβαντες, τρομάζει κι ο ίδιος. Νιώθει κι εκείνος για πρώτη φορά ότι έχει να κάνει με μια καθαρά εγκληματική οργάνωση.

Η φιλοδοξία του να υπάρχει στα πράγματα τον κάνει πολλές φορές να εθελοτυφλεί σχετικά με τις εξορίες πολιτικών αντιφρονούντων, αλλά όταν βλέπει ότι στους Άβαντες διατάσσονται δολοφονίες, γίνονται φρικτά βασανιστήρια, τρομάζει ακόμα κι εκείνος.

Ο νομάρχης ξεκάθαρα πλέον τρέμει τον Ακύλα, αντιλαμβάνεται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κανένα απολύτως όριο. Ο ίδιος μπορεί να μη διατάζει βασανιστήρια ή εκτελέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι συνένοχος στα εγκλήματα που διαπράττονται. Είναι ένα ανθρωπάκι και είναι αδικαιολόγητος.

Τι τον περιμένει από εδώ και στο εξής;

Πραγματικά, δε θέλω να ξέρω. Παίρνω τα παρακάτω επεισόδια και νιώθω ότι ο ήρωάς μου θα πληρώσει για όσα παριστάνει ότι δεν βλέπει. Όταν πλέον γνωρίζει ποιος είναι ο Ακύλας, μετά την επίσκεψή του στους Άβαντες, ξέρει ότι δεν έχει να κάνει με άγιο. Είναι μαζί του 100% και αυτό που θα τους συμβεί στο τέλος της σεζόν θα το αξίζουν.

Τι θέλετε να πάθει ο ήρωάς σας;

Να τιμωρηθεί. Αυτό λέει η λογική, αλλά και ο νόμος του θεάτρου στην αρχαία τραγωδία. Θα μου ήταν πολύ στενάχωρο, αν και στη ζωή συμβαίνει και αυτό, να μην πληρώσει αυτός που έφτιαξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου