Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Συνεργασία – έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Παντελίδης

Ποιος αναλαμβάνει ως παραγωγός – μάνατζέρ του;

Μία συνεργασία-σταθμός για την μουσική του πορεία αλλά και τη ζωή του γενικότερα, ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα, πλέον, βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» επιτυχίας του Χριστόδουλου Σιγανού.

Ο Χριστόδουλος Σιγανός, εκτός από hit maker των μεγαλύτερων σουξέ των πιο γνωστών ονομάτων του πενταγράμμου, έχει διατελέσει για χρόνια και παραγωγός-μάνατζερ αυτών. Έχει καταφέρει με τις ικανότητές του και τις μουσικές του γνώσεις να εκτοξεύσει την καλλιτεχνική τους πορεία αλλά και να «χτίσει» νέους καλλιτέχνες.

Διακρίνοντας λοιπόν, το «άστρο» του Κωνσταντίνου Παντελίδη, και πιστεύοντας πολύ σε αυτόν, πριν από λίγες μέρες, έδωσαν τα χέρια, αναλαμβάνοντας και επίσημα ως παραγωγός και μάνατζερ του. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, που ανάρτησαν στα social media, τα χαμόγελα στο πρόσωπο και των τριών, του Κωνσταντίνου Παντελίδη, του αδερφού του Τριαντάφυλλου και του Χριστόδουλου Σιγανού, μαρτυρούν την χαρά τους για αυτή τη συνεργασία, η οποία αναμένεται… θριαμβευτική!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου