Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Vintage Stories – «Ταξίδι» σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα των «Μεν και Δεν» με τη βοήθεια της Άννας Κουρή (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Άννα Κουρή, και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο, και σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Οι Μεν και οι Δεν»!

«Οι “Μεν και Δεν” διήρκησαν τρεις σεζόν. Ήταν το outsider των τηλεοπτικών σειρών της εποχής. Ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν “Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας”. Όμως ο ΑΝΤ1 το βρήκε πολύ σοβαροφανές και το άλλαξε», περιέγραψε η τηλεοπτική «Βάνα Δάγκα».

«Το άλλο ζευγάρι άλλαξε για κάποιον λόγο που ήθελε το κανάλι. Προτίμησαν τη Τζόυς Ευείδη και το Στέλιο Μάινα. Δέσαμε όλοι μαζί αλλά αρχίσαμε τις πρόβες 1 χρόνο πριν ξεκινήσουμε το σίριαλ», είπε σχετικά με τους συμπρωταγωνιστές της.

Στην παρέα των 4, ωστόσο, υπήρχε και η σκυλίτσα Τερέζ, το «παιδί» της «Βάνας», η οποία μάλιστα πληρωνόταν για τις υπηρεσίες της!

«Η Τερέζ δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο. Η Τζόυς Ευείδη πρότεινε να παίξει στο σίριαλ καθώς έλεγε ότι είναι η προέκταση του χεριού μου. Θεώρησα ότι η Τερέζ έπρεπε να αμείβεται. Το ζήτησα από την παραγωγή και το δέχτηκαν. Πήρε και αύξηση τη δεύτερη σεζόν», εξήγησε η Άννα Κουρή.

«Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε κάνει παιδιά. Μας είχαν δώσει λάθος παιδιά στο νοσοκομείο. Αν ξαναγίνει η σειρά θα δούμε τι απέγινε», συνέχισε, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα της Σπεράντζας Βρανά από τη δημοφιλή σειρά.

«Η Σπεράντζα Βρανά μας είχε αποδιοργανώσει τελείως στα γυρίσματα. Μας έλεγε ιστορίες από τη ζωή της. Γελούσαμε συνέχεια», ανέφερε η Άννα Κουρή, ενώ σχετικά με ένα άλλο αστείο περιστατικό που θυμάται από τα γυρίσματα η ίδια είπε ότι «Στην Τυνησία η Άννα Χατζησοφιά έβαλε τους εμπόρους να φωνάζουν το όνομα του Χάρη Ρώμα. Απορούσε πως τον αναγνωρίζουν. Στην Τυνησία σε ένα γύρισμα μια καμήλα έφτυσε τον Χάρη Ρώμα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου