Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αιμιλιάνο Μάρκου – Μαριαγάπη Ξυπολιά: Έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου μετά από 5 μήνες

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου περίμεναν πώς και πώς τη συνάντησή τους μετά από αρκετό καιρό.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου συνάντησε την σύντροφό του Μαριαγάπη Ξυπολιά στο αεροδρόμιο, με την κάμερα του Happy Day να καταγράφει την πρώτη τους αγκαλιά μετά από πέντε μήνες.

«Η δουλειά είναι έτσι που θα μας βγάλει ταξίδια στο μέλλον. Το είχαμε προγραμματίσει καιρό, η Μαριαγάπη ήταν κάτι που το σκεφτόταν καιρό το να πάει στην Κίνα. Το σημαντικό για ένα ζευγάρι είναι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω του και πως ότι είναι να γίνει γίνεται για καλό του. Η Μαριαγάπη αποφάσισε να πάει στην Κίνα, της βγήκε σε καλό και το γεγονός ότι έκατσε πέντε μήνες είναι καλό. Της αρέσουν τα λουλούδια εννοείται. Είναι μικρές πράξεις που νομίζω τα κορίτσια τις εκτιμάνε. Είναι δεδομένο να έχω αγωνία νομίζω. Έχω ανεβάσει παλμούς» δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου όσο περίμενε την Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Όταν εκείνη εμφανίστηκε, έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

«Συγκινήθηκα γιατί έχω να τον δω μισό χρόνο. Οι παλμοί μου πηγαίνουν έτσι. Η σχέση μας κράτησε γιατί υπήρχε επικοινωνία, κατανόηση, στήριξη. Είχαμε επικοινωνία και ας είχαμε επτά ώρες διαφορά. Μπορεί να δούλευα 15ωρα και να καθόμουν με δυο ώρες ύπνο μόνο και μόνο για να μιλάμε. Ήταν όνειρο ζωής μου να ταξιδέψω στην Κίνα. Τελικά πήγε και δούλεψα. Εννοείται ότι θέλουμε να ταξιδέψουμε μαζί για δουλειά και θα το κάνουμε» δήλωσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου