Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώργος Τράγκας: Στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτικών αρχών η περιουσία του – Χωρισμένη στα δύο η οικογένειά του

Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα από κορονοϊό και στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται οι εταιρίες που φαίνεται ότι ήταν δηλωμένα στα σπίτια του σε Γαλλία και Αμερική, ενώ ερευνώνται εταιρίες και λογαριασμοί σε Μεγάλη Βρετανία, Παναμά και Μπαχάμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Σουρέλη στον Alpha, οι Αρχές ερευνούν τη νομιμότητα του πλούτου του Γιώργου Τράγκα και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα προβούν στις ενδεδειγμένες ενέργειες. «Οι φορολογικές έρευνες δεν κάνουν διακρίσεις, υπέρ ή σε βάρος κανενός» επισημαίνουν στον Alpha εφοριακοί.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα έχει «σπάσει» σε δύο στρατόπεδα, ανταλλάσσοντας εξώδικα καθώς διαφωνεί με το μοίρασμα της περιουσίας και τον φορολογικών βαρών που πιθανώς να προκύψουν. Από τη μία βρίσκεται η σύζυγός του, Μαρία Καρρά και ο μεγαλύτερος γιος του δημοσιογράφου. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο μικρότερος γιος του. «Ουδέν σχόλιο» είπε στον Alpha ο δικηγόρος του, Θέμης Σοφός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00