Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συλλυπητήρια στους ανθρώπους που τα έχουν υποστεί όλα αυτά» (Βίντεο)

Αρναούτογλου, Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συλλυπητήρια στους ανθρώπους που τα έχουν υποστεί όλα αυτά» (Βίντεο)

Όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής.

Με την επικαιρότητα που πολλές φορές πρωταγωνιστεί για αρνητικούς λόγους ασχολήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του απόψε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που σας αποχαιρετάμε την Τετάρτη, έχουν μεσολαβήσει τόσα γεγονότα που πραγματικά λέμε πάμε να περάσουμε καλά και να ψυχαγωγηθούμε αλλά είναι τόσα πολλά που ούτε εγώ δεν ξέρω τι να πω. Μέσα από την καρδιά μου ο Θεός να βάλει το χέρι του και να βοηθήσει όλους μας να πηγαίνουμε παρακάτω, όσο γίνεται καλύτερα. Γιατί δεν γίνεται κάθε μέρα να συμβαίνουν τόσο συνταρακτικά γεγονότα και στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν έχω τι να πω, μέσα από την καρδιά μου μια υπόκλιση σε όλους τους ανθρώπους που πραγματικά ταλαιπωρούνται, βασανίζονται. Συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχουν υποστεί όλα αυτά που έχουν υποστεί, μέσα από αυτά που συνέβησαν στα παιδιά τους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε μια εκπομπή κι είναι πολύ δύσκολο σε μια ψυχαγωγική εκπομπή να αναφέρεται σε τέτοια γεγονότα» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.