Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέα σειρά στο Mega από το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου

Μια κωμωδία με ανατροπές και πολύ γέλιο

Ο Μιχάλης Ρέππας, καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε για την αγαπημένη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», για το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερη σεζόν της κωμωδίας, αλλά και για τα μελλοντικά του τηλεοπτικά σχέδια μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, ανακοινώνοντας πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το Mega.

«Το εάν θα ξαναγίνει μια μικρή σειρά επεισοδίων για τους “Συμπέθερους” του χρόνου δεν το ξέρουμε ακόμη. Τη νέα σεζόν θα ξαναείμαστε στην τηλεόραση, συγκεκριμένα στο Μega, αλλά με κάτι άλλο, το οποίο το έχουμε προετοιμάσει εδώ και καιρό. Θα είναι μία νέα κωμική σειρά!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα σειρά θα είναι οι «Μοδίστρες». Θα εστιάζει σε τρεις αδελφές που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους και μπλέκουν με τον υπόκοσμο!

Η ιστορία αυτή έχει ήδη γραφτεί και βρίσκεται στο συρτάρι του συγγραφικού διδύμου. Αυτό που έχει γίνει γνωστό έως τώρα, σχετικά με το καστ, είναι πως στη σειρά θα συμμετέχει η Κατερίνα Ζαρίφη. Θα είναι μία κωμωδία γεμάτη ανατροπές και ευτράπελα, που θα κερδίσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 7 Φεβρουαρίου 2022

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου