Ιωάννα Μαλέσκου: «Για κανένα λόγο δεν το είπα προσβλητικά ούτε θα έπαιρνα ποτέ τέτοια θέση» (Βίντεο)

Μαλέσκου, Ιωάννα Μαλέσκου: «Για κανένα λόγο δεν το είπα προσβλητικά ούτε θα έπαιρνα ποτέ τέτοια θέση» (Βίντεο)

Όσα θέλησε να εξηγήσει η Ιωάννα Μαλέσκου στο τηλεοπτικό κοινό.

Μια ειδική αναφορά θέλησε η Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από τον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια μια μέρα νωρίτερα σχετικά με το pole dancing και για τα οποία δέχθηκε πλήθος μηνυμάτων στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε πως «θέλω να ξεκαθαρίσω σε κάποια μηνύματα τα οποία έλαβα από αθλήτριες του pole dancing ότι χαίρομαι που γνωρίζω ότι το pole dancing είναι άθλημα όπως ρωτούσα. Σε κάθε περίπτωση για κανένα λόγο δεν το είπα ούτε προσβλητικά ούτε θα έπαιρνα ποτέ μια θέση κατά. Ίσα ίσα χαίρομαι που έχουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και από εσάς γνωρίζοντας και αυτή τη μορφή αθλήματος, το οποίο αντιλήφθηκα και με το μικρό μου μυαλό, χωρίς γνώση αντίστοιχα στο κομμάτι αυτό θέλω να πω, πως είναι πάρα πολύ δύσκολο».

«Μπράβο σε όλες αυτές τις κοπέλες, οι οποίες αθλούνται σε αυτό το κομμάτι και έχουν ιδιαίτερες διακρίσεις και παγκόσμιες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Αυτά και την αγάπη μας! Ότι λέμε, το λέμε καλοπροαίρετα».