Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έλενα Χριστοπούλου: Η Βίκύ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα (Βίντεο)

“Εγώ δεν έχω να λύσω κάτι με κανέναν. Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει, εκεί που ήταν να λυθούν. Από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο, όλα μια χαρά”, λέει η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκαν πολλές φορές στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας για τις μεταξύ τους σχέσεις και τις φημολογούμενες κόντρες τους. Καλεσμένη στο Πρωίνό, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε την Παρασκευή πως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε μαζί με τη Βίκυ Καγιά την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν, δεν βγήκε μόνη της. Είχε τη Βίκυ δίπλα της και έμαθε και πάρα πολλά. Μιλάνε, βεβαίως ξέρω. Η σχέση τους πάει ομαλά. Η Ηλιάνα την πήρε τηλέφωνο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και στη συνέχεια ανέφερε για την Βίκυ Καγιά:

«Δεν έχει τύχει να την δω. Αν την δω φυσικά θα της μιλήσω, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Εγώ όταν διαφωνώ το λέω, δεν χωρίζω κάτι. Εγώ δεν έχω να λύσω κάτι με κανέναν. Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει, εκεί που ήταν να λυθούν. Από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο, όλα μια χαρά. Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, τράβηξε πάρα πολύ. Δεν έχει να κάνει με εμένα, είναι μια σχέση δύο άλλων ανθρώπων, δεν έχει να κάνει με εμένα καθόλου. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω και να πω το είπα.

Είδα πολύ λίγο DWTS. Η Βίκυ Καγιά μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει, είναι μια έμπειρη, πανέξυπνη, δημιουργική γυναίκα. Όπου και αν την βλέπω την θαυμάζω, είναι πάρα πολύ ταλαντούχα».

https://youtu.be/JznY4w2r1p4

Για τα επόμενα τηλεοπτική βήματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά και για τα δικά της, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Βεβαίως και θα συνεχίσει τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχω ήδη και πολλές προτάσεις για την Ηλιάνα. Δεν αφορούν ζωντανή εκπομπή ή εκπομπή μόδας, αλλά show. Δυο τρεις περιπτώσεις διαφορετικές. Θα μπορούσε να επιστρέψει και στο GNTM, γιατί όχι. Εμένα μου αρέσει το Ελλάδα έχεις Ταλέντοι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου