Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σοκ για γνωστή παρουσιάστρια: Παρακολουθούσε live τους διαρρήκτες να της «αδειάζουν» το σπίτι (Βίντεο)

την εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο σύζυγος της παρουσιάστριας Θάλειας Ζαγναφέρη, Θεόδωρος Ασβεστάς, ο οποίος έβλεπε «ζωντανά», σε εφαρμογή στο κινητό του, τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Νέα Ραιδεστό, από τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνηση των δραστών. Τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, ήταν στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσαν live τους δράστες να τους «αδειάζουν» το σπίτι, δίχως να μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

«Την παρακολουθούσα live τη διάρρηξη. Χτύπησε ο συναγερμός, ειδοποιήθηκα στο τηλέφωνο, μπήκα να δω τι γίνεται στις κάμερες, και τους έβλεπα να προσπαθούν να μπουν σπίτι μου. Είναι δύσκολο αυτό που ζήσαμε. Κατευθείαν είπαν στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, “πάμε μας κλέβουν το σπίτι”. Ήμασταν επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, σε μια απόσταση 10 λεπτών από το σπίτι», εξήγησε ο κ. Ασβεστάς.

«Πήραμε την αστυνομία τηλέφωνο, εμείς φτάσαμε πιο μπροστά, μετά ήρθαν οι αστυνομικοί και έλεγξαν το χώρο. Τους εξήγησα ότι οι δράστες είχαν φύγει γιατί τους είδα. Είδαμε το σημείο που παραβίασαν την περίφραξη και μετά ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών», συνέχισε.

«Το συναγερμό τον έχω συνδεδεμένο με εφαρμογή στο δικό μου κινητό και της γυναίκας μου. Είχα κάμερες, είχα συναγερμό, τα πάντα για να τους αποτρέψω. Με το που χτύπησε ο συναγερμός βγήκαν έξω από την κύρια είσοδο, προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν για να βγάλουν το συναγερμό, τους πήρε 2-3 λεπτά. Ήξεραν ότι έπαιρνε τηλέφωνο ο συναγερμός. Ήταν επαγγελματίες, έμειναν στο χρόνο που τους επέτρεπε να μην πιαστούν», τόνισε ο ίδιος.

«Πήραν πολύτιμα αντικείμενα που είχαμε, ό,τι μπόρεσαν στο χρόνο που είχαν μας έκαναν ζημιά. Ήδη έχω βάλει και δεύτερο συναγερμό και ανιχνευτές κίνησης έξω, να τους σταματήσω εκεί, να μην ξαναμπούν», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Ασβεστάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου