Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γυναίκα διαιτητής έπεσε θύμα χάκερ – Διέρρευσαν ροζ βίντεό της στο διαδίκτυο

«Είμαι εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό. Ελπίζω να δώσω φωνή σε όλα εκείνα τα θύματα που κατηγορούνται, όταν στην πραγματικότητα ο ένοχος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ντιάνα Ντι Μέο.

Μία νέα ιστορία εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά από την Ιταλία με θύμα την Ιταλίδα διαιτητή, Ντιάνα Ντι Μέο.

Όπως καταγγέλλει η 22χρονη, κάποιοι χάκαραν το κινητό της και δημοσίευσαν ιδιωτικά βίντεο της σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η ίδια έχει ενημερώσει τις Αρχές της Πεσκάρα και δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τους ενόχους.

Ακολουθούν όσα εξομολογήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:

«Πέρασα δύο εβδομάδες ταλαιπωρίας, αλλά τώρα αναπνέω. Δεν ξέρω ποιος διέδωσε τα ιδιωτικά μου βίντεο. Νομίζω ότι χάκαραν το τηλέφωνό μου και χρησιμοποίησαν την εικονική μνήμη του τηλεφώνου μου για να λάβουν αυτό τα υλικό. Έκανα καταγγελία και οι Αρχές θα επιληφθούν. Υπενθυμίζω ότι ακόμη και η διάδοση από μόνη της είναι έγκλημα. Το θύμα δεν είναι ποτέ λάθος. Ελπίζω να δώσω φωνή σε όλα εκείνα τα θύματα που κατηγορούνται, όταν στην πραγματικότητα ο ένοχος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης. Σήμερα το θύμα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είμαι ένα κοντινό άτομο που ίσως τώρα βλέπει τα βίντεο και χαμογελάει. Ποτέ δεν φταίει το θύμα, να το θυμάσαι. Πάντα με το κεφάλι ψηλά, παιδιά».

H ανάρτησή της

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου