Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Όλα για τη Ζωή μας»: Σάββας Πούμπουρας και Άννα Πρέλεβιτς καλεσμένοι στην εκπομπή (Βίντεο)

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μαθαίνουμε τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει τη διαταραχή της κατάθλιψης και των πραγματικών συμπτωμάτων της.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η κατάθλιψη οφείλεται στον τρόπο που ερμηνεύουμε τα γεγονότα κι όχι στα ίδια τα γεγονότα, καθώς και ότι μπορεί να κρύβεται ακόμα και πίσω από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος αναφέρεται στη κατάθλιψη που πέρασε πριν λίγα χρόνια, στις αιτίες αλλά και στους τρόπους που τον βοήθησαν να την ξεπεράσει.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε ποια είναι τα 7 βήματα για να λύσουμε αποτελεσματικά τις διαφωνίες μας στην εργασία, ποια τρόφιμα και για πόσο καιρό μπορούν να συντηρηθούν στην κατάψυξη, καθώς και για ποιους λόγους τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν μία ιδανική απασχόληση για τα παιδιά.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, η εκπομπή εστιάζει στην εθιστική δράση της ζάχαρης αλλά και στα οφέλη των σακχάρων στον οργανισμό μας. Οι επιστήμονες προτείνουν εύκολους τρόπους για να ελέγξουμε την ποσότητα των γλυκών στη διατροφή μας, καθώς, όπως τονίζουν, μπορούμε να τα εντάξουμε στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η παρουσιάστρια Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θυμάται την περίοδο που έτρωγε καθημερινά γλυκά και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό τους.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τρία ενδιαφέροντα θέματα: πώς αντιδρούν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ερωτική απογοήτευση, γιατί η βιώσιμη διατροφή συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και, τέλος, ποιες είναι οι σύγχρονες λύσεις στη γυναικεία ακράτεια, που μπορεί να αφορά και μικρότερες ηλικίες.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου